søndag 15. mars 2009

Treningskamper

15.3.09 - Moss
Vi tapte 7-1 mot et godt Mosse-lag hvor vi lå under 3-o ved pause. I midten av 2. omgang reduserte Håkon A for oss. Vi hadde utfordringer på sentral midtbane som ikke klarte å holde på ballen og spille den til medspillere samt at det defensive arbeidet med å komme på rett side av mannen for å få balanse i laget samt å være tidlig oppi ballfører ikke var bra nok. Videre fikk vi også utfordringer i det defensive arbeidet på kantene. Vi må jobbe videre med pasningsspill, mot/medtak samt sterkere fokus på individuelle arbeidsoppgaver - både i ballbesittelse, men også i det defensive spillet.

14.2.09 - Nesodden
Vi vant kampen 5-2 etter at vi lå under 1-2 ved pause. 1. omgang bar preg av upresise pasninger og dårlige markeringer slik at Nesodden løp gjennom forsvaret to ganger og scoret. Mot slutten av 1. omgang klarte vi å etablere eget spill og Jonas S. skåret etter cornet like før omgangang var over. I pausen ble vi enige om å heve kvaliteten på pasningene og slå presises tidlige pasninger til hverandre samt forbedringer av markeringene. 2. omgang ble en dominans fra vår side med godt spill og full kontroll og 4 mål av Jonas B. 3 av målene kom etter oppspill bakfra og det 4. målet kom etter 7-8 pasninger hvor Mats legger flat inn og sikker scoring av Jonas. Alle målene til Jonas er utført på en rolig kontrollert måte med innsiden av foten - veldig bra.

12.2.09 - Fagerstrand
Vant kampen 1-0 etter scoring av Per Morten etter flott forarbeid fra Karl Martin som legger flat og Per Morten bredsider ballen inn i mål. Vi har full kontroll på kampen, selv om Fagerstrand har noen sjanser hvor Mats B viser frem sitt gode keepertalent. Vi ser at det som har vært et av målene om presise, harde og enkle pasninger blir utført på en meget god måte. Vi har mange kombinasjoner og viser evne til å spille god fotball med mange berøringer i laget.