onsdag 22. april 2009

Treningsleir i nærmiljøet

DFI G16 hadde i år lagt vårens "treningsleir" til lokale baner i nærområdet. Som alle vet er det vanskelig økonomiske tider, så også i DFI. Men vår alternative lavbudsjett variant ble gjennomført med stor suksess i helgen 18-19/4 og med årets første seriekamp mandag 20/4 som avsluttet langhelgen (med seier!!!).

Utbyttet av denne samlingen var veldig bra. Samlingen ble gjennomført på flotte kunstgress baner i Ås kommune, Nordby kunstgress og Ås Stadion. En stor takk til Ås kommune for lån av banene.

På første økt lørdag hadde vi hentet inn ekstern hjelp. Selveste Tippeliga og Lyn trener Kent Bergersen gjennomførte denne økta som var en særdeles lærerik og flott treningsøkt. Alle hadde stort utbytte av denne økten og både ledere og spillere fikk sin dose av inspirasjon og teknisk påfyll gjennom engasjert og detaljert instruksjon av Tippeligatreneren.


Etter første økt var det felles lunch bestående av frukt og sund mat i Frognhallen arrangert av snille mødre. Deretter ble det gjennomført en teoriøkt hvor målsetningene for hver enkelt spiller stod i sentrum samt en gjennomgang av sesongen så langt.


I den andre økta lørdag var det oppspillvarianter og avslutninger som stod på programmet og en vellykket dag ble avsluttet med lett 5'er sidefotball.

Søndag var det mer avslutninger som stod i fokus i tillegg til at tiden ble brukt til cornere og døball øvning. Når været var med oss begge dagene ble dette en aldeles glimrende "treningsleir" som vi definitivt vil anbefale også til andre lag.

Mandag fikk vi prøvd ut noe av det vi terpet i helgen og det endte som kjent med 4-2 seier over et sterkt Sprint lag.


(En gjeng med tilskuere følger tett sine favorittspillere)

Til slutt, mange takk til Wenche, Kari-Anne og Jørn som stod for innkjøp og lunch og hjelp til å ordne med baner. Det er flott at dere engasjerer dere for alles beste, det setter vi alle stor pris på!.