tirsdag 2. juni 2009

G16.2: Knepent tap i god kamp

Vestby - DFI 2 3 - 2 (2-1)

Vi leverte en god kamp i Vestby tirsdag kveld. Våre gutter gikk tidlig opp til 1-0 etter en flott pasning av Oliver til Andre som kaldt satt ballen til side for keeper. Men minuttet etter spratt ballen over en uheldig keeper og i mål som følge av den knallharde gressmatten. Vestby Stadion var for øvrig ikke en lett bane å spille på.

Etter dette produsert vi en del halvsjanser men var ikke agressive nok i feltet. I stedet kontret Vestby inn 2-1. Men dommer - ballen var 1 m over dølinjen før innspillet kom, desverre orket ikke du å løpe så langt, en meget svak opptreden fra mannen i svart. DFI var det førende og spillende laget i 1. omgang mot et Vestbylag som stort sett lempet lange baller fremover.

2.omgang startet desverre men en ny baklengs, og desverre igjen med dommeren som hovedpersonen. Ballen ble reddet av Lloyd uten at den var over linjen. Dommeren var igjen feilplassert, og løp fra midtsirkelen mot målet, snudde på 16 m og blåste mål. Vet ikke hva han så etter, men helt forkastelig av dommeren!!!. Gutter som trener så særiøst som vi fortjener noe bedre enn denne dommeren, en dommer vi håper vi aldri ser igjen på dette nivået.

Reduseringen til 3 -2 kom på en flott forsering av Mats som gjorde jobben selv om avsluttet med et flott skudd fra ca. 16 m som sved fingertuppene til keeper og føk inn i krysset, en flott prestasjon Mats.

Vi produserte jevnt med sjanser gjennom hele omgangen. Vi hadde et flott frispark fra Karl Martin i tverrligger, 2 store 100 % sjanser men desverre ble vi litt for "hete" i toppen. Vi hadde flere større sjanser så vi var uhelige som ikke scoret flere men kampen ebbet ut uten flere mål.

Vi fortjente å vinne denne kampen. Det var en godt gjennomført kamp fra vår side. Vi spillte 4-5-1 for første gang, noe vi mestret veldig bra. Gutter, den første seieren kommer helt sikkert ganske snart og det kommer også helt sikkert flere seiere før vi runder av i høst.