søndag 11. oktober 2009

Jr kamp

Det ble tap 4-2 mot Borgen i jr kampen som vi spilte. Det ble en god forestilling fra vår side. Borgen tok ledelsen 2-0 som var resultatet ved pause. I andre omgang kom vi mye tettere innpå Borgen og ble flinkere med markeringene og tøffere i duellene. Vi merket godt i første omgang at Borgen var tøffere i duellene og var vant med høyere tempo - men det fikk vi justert i andre omgang.

Vi spilte oss til flere gode sjanser og reduseringen kom på straffe ved Adam etter at Mats ble felt. Utligningen kom etter klabb og babb foran målet, og Thomas setter ballen i mål. Deretter har vi flere kjempesjanser til å ta ledelsen og har en lobb over keeper som sniker seg ut på feil side av stangen. Borgen får en sjanse - litt rom - og bang rett i mål. Vi kjører på for å få utligning og har sjanser alene med keeper, men setter ballen over mål. Helt på slutten får Borgen corner og får 4-2.

Vi spiller en god kamp, og gjør mye bra og spiller oss frem til mange sjanser og muligheter. Det som vi lærer av en slik kamp er at markeringene er tettere, duellene er tøffere, mindre rom å bevege seg i, og at en blir straffet hardt ved feil, dårligere markeringer, dersom en gir rom til motspiller og ved duellene. Men, vi kan være godt fornøyd med prestasjonene - vi presterte bra og ytet god innsats.