mandag 8. mars 2010

Endret treningsopplegg

Etter en periode med 3 måneder med trening er det i dag bare 9 gutter som ønsker å satse på G16.1. Det gir oss en utfordring når det gjelder å ha en optimal treningsarena. Det er fort at 1-2 gutter har fravær grunnet skole, skader, sykdom, trafikalt grunnkurs etc. Det betyr mange treninger hvor vi ikke får spilt noe særlig, og mange treninger med samme tema da det blir vanskelig å variere.

Vi har hatt diskusjon over lengre tid for å finne optimale treningsmiljøer og har vært blant annet avhengig av å se hvor mange jr-spillere som kom med på a-laget og hvor mange jr-spillere det totalt er igjen på jr-laget.

Det er i samråd med ledelsen rundt DFI Toppfotball (jr, rekrutt og a-lag) bestemt at 5 av våre G16.1 gutter blir flyttet opp til jr-laget. Det skjer med virkning fra tirsdag 9. mars. De andre guttene skal også denne uken trene med jr-laget. Neste uke vil de trene med de andre G16 guttene under ledelse av Tore, Jørn og Bjørnar. Jeg vil selv følge jr-laget på treninger, men også ha treninger med G16. Hospitering på jr-laget til de som ikke blir flyttet opp i første omgang vil komme som tilbud.


Kamparena for guttene vil variere mellom G16, jr-laget samt at noen vil sikkert komme til spille på rekrutt-laget.