mandag 10. august 2009

KM G16

Det ble en god start på KM da guttene vant 4-2 over Torp etter 3-0 ved pause. Det ble en god kamp hvor begge lagene spilte bra fotball, men hvor vi skapte flest sjanser og hadde et bedre spillemessig tak på kampen enn Torp. Vi hadde flere store sjanser til å kunne ha scoret flere mål.

1-0 kom ved Jonas B som fyrte av ett frispark fra 35 m som duppet i bakken og i mål i venstre hjørnet. 2-0 var en elegant lobb fra Thomas som starter på løp, mottar ballen og vender vekk forsvareren. 3-0 står Johannes for etter at flere har sjansen til å score etter corner, og på retur på ca 16 m setter Johannes den i mål. De målene som vi får i mot kommer etter gjennomløping i midten hvor vi er i ubalanse og er ikke nok konstrert om arbeidsoppgavene. Etter målene i mot klarer vi å ta tak i kampen og tar over og mot slutten får vi en fin scoring av Jonas B. Han får ett oppspill fra Mats, vender vekk forsvaret og går inn til høyre og setter ett hard skudd til venstre for keeperen. En fin prestasjon.

Som i helgens cup er prestasjonen i dag en seier for laget og den innsatsen som alle legg ned - både de som spiller, de som kommer og de som ikke fikk sjansen i dag. Det er en fin stemmning blant guttene og god moral.