søndag 23. august 2009

KM G16

Det ble tap for Gressvik med 5-1 hvor enkeltprestasjoner blir avgjørende for kamputfallet. Vi starter bra og har taket på kampen i halve første omgang inntil det svikter bakover og vi får tre raske mål i mot.

Andre omgang starter bra og vi kommer inn i kampen igjen og får utligning ved Jonas B som spiller vegg med Martin og avslutter med et fint skudd nede i hjørnet. Deretter får vi to unødvendige mål i mot og luften går totalt ut av spillerne.

Det er urovekkende at vi mangler den gnisten som vi ser de andre lagene har når det gjelder det å vinne kamper, vi blir for tafatte og daffe, og har ikke tilstrekke ork til ville vinne. Det må vi gjøre noe med. Vi ser at enkeltspillere gjør det bra og legger ned god innsats, slik som Jonas B gjør - har viljen og lysten til å vinne. Det var kjekt å se Martin på banen igjen - han presterer bra, kommer til sjanser og legger til rette for medspillerne - et godt comeback etter skade.