søndag 17. januar 2010

Treningskamp mot Gressvik

Det ble seier i sesongens første kamp mot Gressvik. Vi vant 3-1 etter 3-0 ved pause. Vi startet noe famlende, men etter 5 minutter kommer vi inn i kampen og styrer den. 1-0 kommer etter corner fra Henrik som legger fint inn til Isak som går opp og header i mål. 2-0 er kampens fineste prestasjon av laget. Vi spiller oss frem fra backrekken via midtbanen hvor Henrik kommer på løp på høyre kant - går til død-linjen og legger ut til Thomas som kommer på løp på første stang og setter ballen kontant inn. Dette var lærebokspill. 3-0 kommer også etter godt spill. Kontrollert avklaring fra forsvaret til Thomas som spiller Vegard i bakrom som løper fra sin oppasser, runder keeper og setter ballen i mål.

Gressvik reduserer midtveis i 2. omgang hvor de avklarer og vi har underbalanse og makter ikke å avklare deres oppspill. Andre omgang ble ikke spillemessig så godt som første, men vi har mange sjanser og muligheter til å score og gjøre mange gode prestasjoner. Kampen var godt gjennomført fra vår side og hvor guttene søker å spille fotball langs bakken og yter godt innsats. Det var en lovende god start på sesongen.