søndag 24. januar 2010

Treningskamp mot Sprint Jeløy

Vi vant 7-4 i en god kamp hvor vi glimtvis spiller veldig bra fotball, og en ser at balltempo er bra tidvis. Det er ikke å komme utenom at dette ble en spesiell kamp for Thomas som scoret 6 mål på rad for oss. Alle målene kommer etter godt spill, og enten via innlegg fra siden eller oppspill i bakrommet. Det 7. målet scorer Andre etter en vakker nedtakning på brystet og setter ballen rolig, men hardt i mål. Vi har i tillegg en scoring til etter heading av Henrik W som var en meter inne uten at den ble godkjent.

Vi starter kampen bra og har et godt tak på det, men Sprint Jeløy får to sjanser og leder 2-o halveis i 1. omgang. Imidlertid klarer vi å komme tilbake og tre innlegg fra Andre, Ulrik og Mikkel setter Thomas i mål og vi leder 3-2 ved pause. Vi gjør tilpasninger på sentral midtbane i pausen hvor vi i første omgang ga fra oss mellomromment mellom vår midtbane og forsvar. Dette ble tettet og vi har god kontroll på hele 2. omgang. Mål nr 4 kommer etter oppspill i bakrom fra Andre til Thomas, mål nr 5 er innlegg i bakrommet fra Mats til Thomas og mål nr 6 kommer etter corner.