mandag 25. mai 2009

Seriekamp G16.2 tirsdag 26.5

Det ble 3-2 tap mot Spydeberg, men det var en god kamp hvor guttene førte matchen og hadde initiativet i hele kampen. Vi tok ledelsen i midten av 1. omgang ved Andre, men Spydeberg utliknet på straffe mot slutten av 1. omgang. I midten av 2. omgang går Spydeberg opp til 2-1, men Andre reduserer på en perle av scoring. Mot slutten av 2. omgang får vi en meget omdiskutert avgjørelse mot oss som ender i mål til Spydeberg. Vår utmerkede keeper går ut og holder ballen, men blir vippet rundt og slått i bakken og mister ballen og Spydeberg får lov til å score. De fleste er enig om at dette var angrep på keeperen og burde ha vært frispark i vår favør. Totalt sett en god kamp hvor vi får til mye bra spill og har flere muligheter til å score.