lørdag 9. mai 2009

Seriekamp G16.2

Torsdag 7. mai møtte vi Korsgården og tapte 4-1. Resultatet er urettferdig i forhold til sjanser, spill og det taket som vi hadde i perioder. Det startet bra og vi klarte å sette ballen utenfor for åpent mål og vi fikk i tillegg annulert ett mål. Ved pause stod det 2-0 til bortelaget. Andreomgangen startet bra, men vi fikk raskt ett nytt mål i mot oss. Midten av andre omgangen økte bortelaget til 4-0. Mot slutten reduserte Andre for oss. I tillegg hadde vi enda en annulert scoring og mange sjanser. Det som gjør at vi taper er det defensive forsvarsspillet, med dårlig markering og avklaring og at vi ikke vinner avgjørende dueller. En som visste hvordan en skal spille godt forsvarsmessig er Philip, som vinner de fleste duellene.