torsdag 21. mai 2009

Utslått av NM cupen

Vi mønstret vårt aller beste lag mot Grei, men røk likevel ut av NM cupen med minst mulig marginer etter 0-1 tap. Grei startet best og fikk et lite overtak i starten av kampen, men mot slutten av 1. omgang klarte guttene å flytte laget lengre opp på banen og vi fikk etablert eget spill og kom til flere sjanser.

DFI kom best i gang i 2. omgang, og tidlig i omgangen ble keeper rundet og alle så ballen i det tomme målet, men skuddet ble for enkelt og Grei kontret og satte inn 0-1 målet. Vi hadde hele 2. omgang i vår hånd og hadde flere sjanser både for åpent mål og alene med keeper uten at vi klarte å få ballen over mållinjen.

Vi viser i kampen at vi har mange gode spillere og at fremtiden for DFI bør være god når disse guttene får et par år til på seg med utvikling av fotballferdigheter. Det er enkelt for alle å forstå at de som fremhever seg i dag slik som Sanpreet og Mathias spiller henholdsvis på landslaget og kretslaget.