mandag 28. september 2009

Kamp G16.2

Årets kamp av G16.2 da serieleder Soon ble slått 6-5 i en forrykende fotballkamp. Dette må være den beste kampen G16.2 har prestert i år. Vi tar tidlig ledelsen etter en herlig lobb fra '95 Shami. Deretter går vi opp til 2-1 etter et overlegg som Andre setter inn på bakre stang. 3-1 målet er en klasse for seg selv hvor ballen går klikk klakk mellom spillerne og ingen klarer å telle antall berøringer før ballen blir satt inn av Adrian - stort nivå.

I andre omgang setter Theodor inn 4-2 etter driblinger innenfor 16 m hvor han avslutter med venstre fot. Deretter er det Shami som legger på til 5-2. Da begynner Soon å bli veldig skjelven og vi er sliten og Soon klarer det som de håper på - utligning til 5-5 og tjukt med nerver i kampen.

Seiersmålet kommer etter corner hvor en Soon spiller på volley setter ballen i egen mål hvor David presser han noe. Vi klarer å ri av stormene mot slutten og haler i land en høyst fortjent seier fordi vi spiller bra fotball, har vilje, engasjement og tæl til å vinne.