søndag 6. september 2009

KM G16

Det ble en fortjent seier med 3-2 over Slitu/Hærland etter en kjempeinnsats. Guttene visste spesielt i andre omgang en innsats og vilje til å vinne som skal til for å beseirere motstanderne. Dette var en lagsinnsats med stor L. Starten kunne ikke vært verre, etter 1 1/2 min fikk bortelaget et mål etter langt utspill fra deres keeper og deres angriper kom alene mot Mads og scoret. Resten av 1. omgang var jevn og med brukbart spill og flere muligheter for å score.

I andre omgang klarte vi å komme lengre opp på banen og fikk bedre press og tak på kampen. Utligningen kom etter corner hvor Karl Martin får en retur på ca 9 m og setter ballen kontant i mål. 2-1 står Thomas får etter fint fremspill på venstre side og setter ballen rolig forbi keeper fra 8-10 m. Resultatet at vi klarte å flytte oss lengre opp på banen og at midtbanen ble mer involvert i avslutningen ble belønnet med scoring, og 3-1 kom ved Adam etter gjennomløping og fremspill. Mot slutten av 2. omgang får motstanderen en redusering etter en misforståelse i våre bakre rekker.

Kampen i dag er en seier for det som vi har jobbet med i det siste om å være mer intensiv og ha et hardt press på motstanderen og yte maksimalt. Veldig fortjent å vinne i dag.