tirsdag 15. september 2009

KM G16

Det ble uavgjort 2-2 mot Rakkestad, hvor motstanderen tok ledelsen tidlig i første omgang på en heading etter corner. Etter det tok vi tak i kampen og hadde god kontroll på kampen og et spillemessig overtak. Det resulterer i to mål av Thomas. Det første etter flere kombinasjoner hvor Thomas får en vegg fra Martin og elegant setter ballen i en bue over keeperen. Det andre målet kommer etter uttalige trekk i laget hvor Thomas får ballen på 12-15 m og chipper den elegant i mål.

Andre omgang blir noe vanskeligere og som alle andre østfold-lag slår de langt og løper som bare rakkern etter ballen. Dette er en spillestil som vi ikke er helt familiær med. Uansett, vi må forholde oss til det og vi kjemper godt og har våre muligheter, men Rakkestad får en gjennomløping og på et hardt skudd utligner de til 2-2. Rakkestad brenner også en straffe.

Resultatmessig er vi fornøyd, men prestasjonsmessig var guttene ikke helt fornøyd. Vi skal ikke glemme at vi har en blanding av 93/94 gutter og Rakkestad har et rent 93 lag. I tillegg har våre gutter hatt et hardt kampprogram, hvor alle har spilt kamper enten på lørdag eller søndag.